Waar kunt u heen

  • bij afwezigheid van de tandarts op reguliere werkdagen is er altijd waarneming geregeld door de tandartsen in Putten en Nijkerk: via de telefoonbeantwoorder kunt beluisteren wie er waarneemt voor de praktijk. Als u dat telefoonnummer belt kunt u met de waarnemende praktijk een afspraak maken voor een behandeling die niet kan wachten totdat de praktijk weer geopend is.
  • voor ongevallen en nabloedingen  buiten de reguliere praktijktijden ( 8.30 -17.00 uur ) kunt u  de praktijk bellen: u krijgt dan via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer te horen waarop waarneming bereikbaar is.
  • van vrijdagmiddag tot maandagochtend (en reguliere feestdagen) is er een waarneemdienst voor de tandartsen in Putten en Nijkerk geregeld in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. De behandelingen worden uitgevoerd door de Tandarts Spoed Praktijk: u kunt daar een afspraak maken voor behandelingen die niet kunnen wachten tot de reguliere werkdagen in de praktijk. Tandarts Spoed Praktijk is te bereiken onder nummer    0900 - 8602                                                                                                                                                                
  • voor feestdagen kan een andere waarneemregeling gelden  ... beluister de telefoonbeantwoorder !.
  • als u gebruik moet maken van een waarneemdienst  bij een andere tandarts dan moet u zich kunnen identificeren. Vergeet ook niet uw eventuele medicijnlijst mee te nemen !